Snimalica

Moja TV je više od televizije.
Snimite sadržaj po želji i gledajte ga u narednih 30 dana.

Moderna interaktivna moja TV platforma omogućava snimanje sadržaja po želji korisnika, koristeći digitalni skladišni prostor koji se svakom korisniku dodjeljuje u skladu sa odabranim paketom usluga. Aktivacija usluge je besplatna.

U ponudi su dva paketa usluga:

Paket 10

10 sati snimanja

30 dana raspoloživosti

3,70 KM

Paket 30

30 sati snimanja

30 dana raspoloživosti

8,80 KM

 

Aktivacija usluge je besplatna i jednostavna. Putem TV preglednika “meni” odaberite opciju “aktivacija usluga”, potom odaberite željeni paket i potvrdite aktivaciju putem tipke “OK”. Nakon izvršene aktivacije usluge, putem elektronskog programskog vodiča - EPG birate željeni sadržaj i pokrećete snimanje. Snimljeni sadržaji su dostupni za gledanje tokom 30 dana, i to bez ograničenja na broj gledanja. Snimljeni sadržaj se ne može arhivirati, snimiti ili na bilo koji drugi način pohraniti na korisničkoj opremi.

Aktivacijom dodatne usluge Moja TV Snimalica omogućeno je samostalno snimanje TV sadržaja ukupnog trajanja od 10, odnosno 30 sati, u zavisnosti od odabranog paketa. Snimanje je omogućeno na određenim TV kanalima, a snimljeni programski sadržaji su dostupni u periodu od 30 dana od dana snimanja, nakon kojeg se automatski brišu. U svakom trenutku možete sami obrisati snimljeni sadržaj i time osloboditi prostor za nove sadržaje. U slučaju da raspoloživo vrijeme za snimanje nekog određenog sadržaja nije dovoljno, o tome ćete biti obavješteni putem TV prijemnika.

Uputstvo za korištenje usluge Moja TV snimalica možete pogledati ovdje.

150000
zadovoljnih korisnika
211
tv kanala
54
radio stanice
1285
filmova u videoteci