Zatočene

Kategorija:
Nema kategorije
Godina snimanja: 2013.
Režija: Denis Villeneuve
Uloge: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis 
Trajanje filma: min
Opis filma:
S nizom od čak 10 filmskih nagrada i 36 nominacija, „Zatočene” je film koji se ne smije propustiti! 
Nominiran za Oscar 2014. za Najbolji doprinos u svjetskoj kinematografiji; osvojio je i nagrade Saturn (Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films), 
Top Box Office Films (ASCAP Film and Television Music Awards, 2014); za Najboljeg sporednog glumca (Hollywood Film Awards 2013.), Najbolji film (New York Film Critics, 2013) te niz drugih nagrada i nominacija.
Što biste sve učinili da zaštitite svoju obitelj? Keller Dover (Hugh Jackman) suočava se s najgorom noćnom morom svakog roditelja. 
Njegova šestogodišnja kći Anna i njezina prijateljica Joy su nestale. Minute se pretvaraju u sate i panika se naseljava u njihove domove. 
Najbolji trag pruža stari kombi koji je netom prije bio parkiran u njihovoj ulici. Glavni istražitelj, detektiv Loki (Jake Gyllenhaal) hapsi vozača kombija, Alexa Jonesa, no mora ga pustiti zbog nedostatka dokaza. 
Dok policija slijedi nekoliko tragova i napetost raste, znajući da je u pitanju život njegova djeteta, izludjeli Dover odlučuje stvari uzeti u svoje ruke. No koliko će daleko ići ovaj očajni otac za svoju obitelj? 

Sve filmove možete gledati neograničen broj puta u toku mjeseca.