Moja TV Flix – Vrijeme je za uživanje

Predstavljamo nove filmske naslove Moja TV Flix videoteke u mjesecu martu: Hitler: Uspon, Slatko spavaj, Ivana Orleanska, Prokletstvo novca, Filly Brown, Mislim da smo sada sami, Viša sila, i nove epizode Bestmaster serije.

Ovaj put za vas izdvajamo:

HITLER: THE RISE OF EVIL - HITLER: USPON

Prikaz života Adolfa Hitlera od najranijeg djetinjstva i njegov uspon kroz redove Nacionalsocijalističke radničke stranke prije II. svjetskog rata...

MIENTRAS DUERMES/SLEEP TIGHT- SLATKO SPAVAJ

Cezar radi kao vratar stambene zgrade u Barceloni. Kako ga sreća uporno izbjegava, on osjeća da mora preispitati razloge za svakodnevni život.

Na poslu ga stanari uglavnom ni ne primjećuju, ali on itekako primjećuje njih. Zna sve njihove intimne detalje, a posebnu je pažnju poklonio jednoj stanarki. Clara je zabavna mlada žena, koja na život gleda uvijek pozitivno. Od takvog njenog stava Cezar se ježi. Neće biti zadovoljan dok joj zauvijek ne izbriše taj osmijeh s lica, jer on se hrani tuđom boli. Uživa u nesreći i patnji drugih i nište mu nije draže nego posijati sjeme zla i gledati kako raste. U Clari je pronašao savršenu metu, i spreman je ići do krajnjih granica ne bi li joj što više zagorčao život. No Cezar postaje sve odvažniji i uskoro će se njegov brižno skovan plan početi razriješavati.  Srećom za njega, u rukavu čuva još jednog asa...

IVANA ORLEANSKA

Potaknuta božanskim glasovima i vizijama, srednjevjekovna tinejdžerica predvodi francuske snage protiv Engleza u borbi za svoju domovinu...

MONEY -PROKLETSTVO NOVCA

Životi tri lopova mijenjaju se kad provale u kuću koju pokušavaju opljačkati.

Trojica mladića bez budućnosti vide priliku da se domognu puno novca tako što će ukrasti aktovku visokom dužnosniku.  Nisu svjesni da se radi o korumpiranom državnom tajniku i da ukradeni novac pripada kriminalnom miljeu.  Započinje vrtlog događaja kakav nisu mogli zamisliti.

FILLY BROWN

Mlada hip-hop nada iz Los Angelesa nađe se u sivoj zoni kad dobije ponudu producenta za snimanje albuma, Maria Jose ”Majo” Tonorio je pjesnikinja ”s ulice” koja stihove sipa iz rukava i srca.

Nakon što upozna nadarenog DJ-a, snimi prvi demo pod palicom sitnog producenta koji više želi promovirati Majonu seksualnost, nego stihove.  Uskoro je zapazi veća riba u industriji. Uvjerena da će joj ugovor o snimanju albuma donijeti više novca da pomogne porodici- majci u zatvoru i ocu koji se suočava s financijskim problemima u građevinskom poslu, Majo mora donijeti tešku odluku. 

Hoće li prihvatiti ponudu i okrenuti leđa prijateljima koji su je proslavili ili će odbiti zlatnu koku...

Aktivacija Moja TV Flix videoteke je jednostavna: Pronađite u TV meniju opciju “ Aktivacija usluga“ i odaberite Moja TV Flix i uživajte u vrhunskim filmskim naslovima za samo 2,50 KM mjesečno ( sa PDV-om).

Moja TV uvijek bolja i bogatija.

150000
zadovoljnih korisnika
211
tv kanala
54
radio stanice
1285
filmova u videoteci