Decembar na moja TV

Izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na kanalima okviru programske ponude moja TV

HBO preporuka     

 

PREMIJERA NOVE SERIJE- SUMRAK TEMPLARA- Nova serija SUMRAK TEMPLARA vodi gledatelje u tajni svijet najmoćnijeg, najbogatijeg i najtajanstvenijeg vojnog poretka srednjeg vijeka, vitezova templara, kojima je povjerena zaštita najdragocjenijih relikvija hrišćanstva. (Premijera 8.decembra)     

PREMIJERA NOVE SERIJE- BIJELO- Los Angeles. 1983. BIJELO je kriminalistička drama smještena u početke epidemije „crack“ kokaina i njegova konačnog radikalnog utjecaja na kulturu grada. Serija prati priče nekoliko likova čiji se životi isprepleću. (Premijera 08. decembra)                                       

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE- BABILON BERLIN- Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme organiziranoga kriminala i političkog ekstremizma. (Ponedjeljkom)

SVJEDOK OPTUŽBE I i II DIO - London 1920-ih. Brutalno ubistvo umrljalo je meke tepihe lijepe londonske kuće. Žrtva je glamurozna i bogata Emily French. Svi dokazi upućuju na mladog oportunistu kojem je nasljednica ostavila veliko bogatstvo...(Premijera 03. decembra)

RUŠENJE- Davis, uspješni investicijski bankar, upravo je izgubio suprugu u tragičnoj nesreći. Uz pomoć agentice službe za korisnike i njezina malog sina Davis se počne oporavljati, počevši s uništavanjem života koji je nekad poznavao. (Premijera 10. decembra)

NORMAN- Norman Oppenheimer sitni je prevarant koji se sprijatelji s mladim političarem u lošoj fazi njegova života. Tri godine poslije, kada političar postane utjecajan svjetski vođa, Normanov se život dramatično mijenja i po dobru i po zlu. (Premijera 17. decembra)                            

ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO- U posve novoj verziji Štrumpfova, tajanstvena karta šalje Štrumpfetu i njezine prijatelje Lumena, Trapavog i Hrgu na uzbudljivu utrku Zabranjenom šumom koja vodi do otkrića najveće tajne u historiji Štrumpfova.(Premijera 24. decembra)          

TRAG ŽIVOTA- Posada Međunarodne svemirske stanice kreće prema jednom od najvažnijih otkrića u historiji čovječanstva: prvim dokazima izvanzemaljskog života na Marsu. No oblik života dokazuje se inteligentnijim nego što je iko ikad očekivao. (Premijera 31. decembra)

  

HBO 2

 

LJEPOTICA I ZVIJER- Mladog princa zarobljenog u obliku zvijeri može osloboditi samo prava ljubav. Njegova možda jedina prilika stiže kad upozna mladu Belle (Emma Watson), jedinu ljudsku djevojku koja je posjetila dvorac otkako je začaran. (13. decembra)

BIJEG IZ NJUJORŠKOG ZATVORA: ZAVOĐENJE JOYCE MITCHELL- Udatu majku zavode dva kriminalca koji je uvjere da im bude pomoćnica u planu da pobjegnu iz zatvora u ovome filmu inspirisanome poznatim bijegom iz zatvora iz 2015. godine koji su počinili osuđeni ubice Richard Matt i David Sweat.(03. decembra)

T2 TRAINSPOTTING - Prvo je bila prilika...Onda je bila izdaja. Prošlo je dvadeset godina. I Mark Renton vraća se u jedino mjesto koje je ikad istinski zvao domom, gdje ga čekaju njegovi stari prijatelji: Spud, Sick Boy i Begbie. (08. decembra)

MOJA LAŽNA ŽENA - Plastični hirurg Danny (Adam Sandler) udvara se mnogo mlađoj učiteljici te zamoli svoju pomoćnicu Katherine (Jennifer Aniston) da se pretvara da je njegova uskoro bivša supruga, kako se njegova nepromišljena laž ne bi razotkrila…(10. decembra)

           

HBO3

 

NOVI NASTAVCI II SEZONE SERIJE IZ ORIGINALNE HBO EUROPE PRODUKCIJE -SJENE II - Relu je u teškoj situaciji te se nagodi sa šefom mafije u Constanti, Tomom, da će ubiti Capitanua. Ali kad Relu otkrije da mu je kći trudna i da je bebin otac Capitanuov sin, hoće li moći održati obećanje? 

NOVA SERIJA: BOLJE STVARI - Komedija prati Sam Fox (Pamela Adlon), zaposlenu glumicu i jezičavu samohranu majku koja odgaja svoje tri kćeri u L. A.-u. Ona je mama, tata, sudac i policija. Njezin je život smiješno gledati, no ne biste ga željeli živjeti. (Od 23. decembra subotom)

NOVA II SEZONA SERIJA - MILIJARDE I - Složena drama o politici moći u svijetu njujorških visokih financija. Briljantni titan hedge fondova Bobby „Axe“ Axelrod i drski advokat Chuck Rhoades igraju opasnu igru u kojoj pobjednik odnosi sve, a ulozi se broje u milijardama. (Od 19. decembra utorkom)

NOVE EPIZODE II SEZONE SERIJE- CIA U BERLINU - Daniel Miller tajni je agent koji je upravo stigao u Berlin s tajnom misijom: otkriti identitet slavnog zviždača. Uz pomoć izmorenog veterana Daniel se nosi s vođenjem agenata, prijevarom, opasnošću i moralnim kompromisima. (Nedjeljom)                                                                                                                                                             

Cinemax      

 

ŽENSKE STVARI – Bird mora postati žena htjela to ili ne kada – u najgoroj sedmici svog života – dobije prvu mjesečnicu, njezina je slobodoumna majka ostavi te spozna da se nikad ne možete zapravo vratiti onamo odakle ste došli. (Premijera 03. decembra).                                                                       

MINSKO POLJE - U Danskoj nakon Drugog svjetskog rata skupina mladih njemačkih vojnika koje drže kao ratne zarobljenike prisiljena je očistiti plažu od hiljada kopnenih mina pod nadzorom danskog narednika koji polako uči cijeniti njihov položaj. (Premijera 17. decembra)                                                         

MAD MAX: BUDDY SOLITAIRE - Buddy Solitaire neuspješan je komičar na kasnonoćnoj sceni. Jedini posao koji uspije dobiti jest podučavanje psihičkih bolesnika komediji. No Buddy otkriva da se, pomažući tim pacijentima, sve više približava izlječenju samog sebe. (Premijera 01. decembra)

DRAMA SRIJEDOM - DJECA NOĆI - 17-godišnji Giulio poslan je u elitni internat u Alpama. Na tom izoliranom mjestu sprijatelji se s najmrzovoljnijim buntovnim studentom Edoardom s kojim se svakodnevno iskrada u noćni klub skriven u šumi...(Premijera 13. decembra)                                                                                                                                                                                                             

Cinemax 2   

 

RAT SELJAČINA – Ljeto 1975. U selu na istočnoj obali Puglie raspiri se rat između sinova dobrostojećih obitelji i djece lokalnih ribara, pastira i farmera: takozvanih „cafonija“ ili seljačina. (Premijera 02. decembra)                                 

PHIL SPECTOR- HBO-ova drama o odnosu Phila Spectora (Al Pacino) i njegove braniteljice Linde Kenney Baden (Helen Mirren) u razdoblju kada se toj legendi muzičkog biznisa sudilo zbog ubojstva Lane Clarkson.(Premijera 09. decembra)                                                                                                                   

SVJETSKA KINEMATOGRAFIJA: TRAGOVI GRIJEHA - Film priča priču o istraživačkom izvjestitelju Tanaki koji proučava neriješeni slučaj brutalnog ubistva uspješnog poduzetnika i njegove obitelji te otkriva da ubijen par nije bio tako idealan kao što se vjerovalo. (Premijera 24. decembra)

KLASICI DANAŠNJICE: NAROD PROTIV LARRYJA FLYNTA- Larry Flynt je hedonistički izdavač časopisa „Hustler“. Film pripovijeda o njegovoj borbi da pošteno zarađuje objavljujući svoj pornografski časopis i kako se ona mijenja u borbu za zaštitu slobode govora za sve ljude. (Premijera 25. decembra)

 

Aktuelnu ponudu HBO i Cinemax dodatnih TV paketa možete pogledati ovde.

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

150000
zadovoljnih korisnika
211
tv kanala
54
radio stanice
1285
filmova u videoteci