Novo u ponudi: Samsung Galaxy A3 2017 LTE SS 16GB Cat4

Impresivnog dizajna sa vodootpornim kućištem, uz solidnu kameru i performanse Samsung Galaxy čini savršenim kupovnim izborom.

Kvaliteta izrade ovog uređaja je na visokom nivou. Tanak i kompaktan, čini vam zadovoljstvo pri upotrebi. Ovaj smartphone posjeduje  IP68 certifikat vodootpornosti, te čitač otisaka prstiju.

 

Galaxy A3 2017 ima dobre kamere. Pozada je 13 MP kamera s podrškom za 1080p videozapise i s klasičnim LED blicom. Naprijed je 8 MP kamera za 1080p videozapise i s virtualnim blicom za selfije koje možete praviti pri lošem osvjetljenju, bez brige za kvalitetu slike. 

 

Uz brojne kvalitetne performanse uređaj dolazi sa standardnim Samsungovim paketom aplikacija poput S Healtha, S Voicea, S Planera, Moje Datoteke, Bilješka i sličnih. 

 

Više informacija o karakteristikama ovog mobitela, cijenama i mogućnostima kupovine na rate možete pronaći na sljedećem linku.

 

Napominjemo da se svi uređaji u ponudi BH Telecoma mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate, putem usluge Donesi mi na vrata, kao i na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

150000
zadovoljnih korisnika
211
tv kanala
54
radio stanice
1285
filmova u videoteci