HBO 3 Open Weekend na moja TV!

Gledajte besplatno najbolje priče sa vrhunskim glumačkim imenima!

 

Ovoga vikenda vas pozivamo da provedete 3 dana uz najbolje sadržaje na HBO 3.

 

U toku ovog promotivnog perioda svi korisnici moja TV usluge moći će potpuno besplatno gledati programske sadržaje HBO 3 programa, i to u periodu od 18. februara u 6 sati do 21. februara u 6 sati.

 

Uživajte uz renomirana glumačka imena, hit i popularne serije, a u ponedjeljak 20.2. u 21 sat čeka vas i posebna poslastica – premijera najnovije HBO serije „Big Little Lies“, sa Reese Witherspoon i Nicole Kidman u glavnim ulogama.

 

Serija je utemeljena na istoimenom bestseleru i s izvrsnom glumačkom ekipom.

 

 

MALE LAŽI je crnohumorna drama smještena u Monterey u Kaliforniji koja počinje sumnjivim ubitstvom na dobrotvornoj priredbi u osnovnoj školi. Iako se isprva ne zna ko su žrtva i počinitelj, čini se vjerovatnim da su ubistvo izazvala rivalstva i tajne triju majki.

 

One su: tipična domaćica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon) koja skriva ljubomoru prema novoj, mlađoj supruzi svog bivšeg (Zoe Kravitz), instruktorici joge sa zen-stavom; Madelineina najbolja prijateljica Celeste Wright (Nicole Kidman), bivša pravnica u naizgled savršenom braku s mlađim muškarcem (Alexander Skarsgård); i Jane Chapman (Shailene Woodley), samohrana majka s mračnom prošlošću koju Madeline i Celeste uzimaju pod svoje okrilje.

 

Ispresijecana uvidima drugih roditelja i školskog osoblja iz sobe za ispitivanje – koji predstavljaju grčki zbor tračeva o savezima i suparništvima, posebno oko Madeline i njezine neprijateljice, karijeristice Renate Klein (Laura Dern) – priča se razvija kroz sedam napetih, subverzivno smiješnih epizoda otkrivajući kako svaka od tih žena krije neku tajnu koja je dovela do te jedne kobne noći.

 

 

Pored ove premijere HBO 3 je pripremio maratonske serijale (kompletne sezone serija). U navedenom periodu moći ćete gledati omiljene serije: ZAJEDNIŠTVO (Togetherness I), OLIVE KITTERIDGE (Olive Kitteridge), DJEVOJKE (Girls), MILDRED PIERCE (Mildred Pierce), „RASTAVA“(Divorce).

 

 

Pored spomenutih, uživajte i u odabranim epizodama hit serija „PODPREDSJEDNICA“ (Veep), „OKUS KRVI“ (True Blood), „OSTAVLJENI“ (Leftovers), „VELIKA LJUBAV“ (Big Love) i mnogim drugim, ali i u odličnim filmskim ostvarenjima iz HBO produkcije poput „HEMINGWAY I GALLON“, „PROMJENA IGRE“ (Game Change) i dr.

 

Podsjećamo da HBO 3 možete pronaći na poziciji 59 unutar kategorije "Svi kanali", ili  unutar kategorije "HBO" na poziciji broj 3. U toku promotivnog perioda Open Weekenda ovaj kanal možete gledati bez aktivacije paketa HBO.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija!

150000
zadovoljnih korisnika
211
tv kanala
54
radio stanice
1285
filmova u videoteci