Izaberi pravi Wiko za sebe: Wiko U-Feel 16 + 3 GB i Wiko Tommy 4G

Ako želite imati telefon urbanog izgleda koji se prilagođava vašem životnom stilu preporučujemo vam Wiko smartphone uređaje iz nove ponude BH Telecoma, privlačnog dizajna i pristupačnih cijena, Wiko U-Feel 16+3 GB i Wiko Tommy 4G.

 

Wiko U-Feel ističe se svojim neo-retro izgledom, gdje su kombinirani vrhunski materijali i sofisticirani detalji. Ovaj mobilni uređaj je ultra-kompaktan i savršen je u ruci. U-Feel staklo tehnologija čini ekran otpornim na udarce i ogrebotine, te sadrži senzor za otisak prsta druge generacije za bolje performanse, brzinu i veću preciznost.

 

Mobilni uređaj nudi opciju korištenja  otisaka 5 prstiju pomoću kojih otvarate svoje omiljene aplikacije i čuvate privatne datoteke kojima niko ne može pristupiti. Ovaj telefon ima ekran od 5 inča, procesor Quad Core 1.3 GHz te čak 16 GB interne memorije. Pokreće ga Android OS, v6.0. Zadnja kamera je 13 MP, a prednja 5 MP. U-Feel uređaj dolazi s HD ekranom i čak 1280 x 720 piksela, pa ćete uživati i u gledanju vaših multimedijalnih sadržaja, a uz sve to CABC tehnologija štedit će vašu bateriju.

 

Wiko U-Feel  16+ 3 GB vam nudi maksimalnu sigurnost zahvaljujući senzoru za otisak prsta. Ovaj uređaj može biti vaš  za samo 1 KM uz paket NoLimit L uz ugovor na 24 mjeseca.

 

Wiko Tommy nudi atraktivan, tanak dizajn, a  dostupan je u 6 pop boja. Dolazi s Qualcomm 4core procesorom i dva mikrofona za bolji kvalitet poziva. Prednja kamera je 5MP, a zadnja čak 8MP i nudi fantastične, profesionalne funkcije Facebeauty te Panorama. Savršen je za zabavu i radi pod 4G LT.

 

Wiko Tommy 4G  je pravi izbor za sve koji žele ostvariti nevjerovatne brzine za multimedijalne sadržaje. Wiko Tommy 4G može biti vaš  za samo 1 KM uz paket NoLimit L uz ugovor na 24 mjeseca.

 

Wideselfie mode oduševit će sve ljubitelje selfie fotografija jer ćete zahvaljujući ovoj opciji praviti fantastične fotografije, a Wiko fotoaparat nudi opciju snimanja videa pomoću DualView mode-a.

Wiko telefoni fantastični su za fotografisanje, slušanje muzike, odličnu zabavu, živopisne snimke, a uz sve to garantuju sigurnost svih aplikacija i podataka.

 

Više informacija o karakteristikama ovih mobitela, cijenama i mogućnostima kupovine na rate možete pronaći na sljedećem linku.

Napominjemo da se svi uređaji u ponudi BH Telecoma mogu kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate, putem usluge Donesi mi na vrata, kao i na svim prodajnim mjestima BH Telecoma (dostupnost uređaja na nekom prodajnom mjestu zavisi od trenutnih zaliha na tom prodajnom mjestu).

 

Ne propustite ovu sjajnu ponudu za kupovinu super Wiko mobilnih uređaja.

150000
zadovoljnih korisnika
211
tv kanala
54
radio stanice
1285
filmova u videoteci