Januar na moja TV

 

HBO

 

  

 

PREMIJERA NOVE SERIJE - ŠEST

Drama ŠEST prati bratstvo savremenih američkih ratnika, Navy SEAL tim šest, najbolje od najboljih, čija misija 2014. je da eliminiraju vođu talibana u Afganistanu. Misija pođe po zlu kada otkriju da američki građanin sarađuje s teroristima kao džihadistički borac. Inspirirana stvarnim misijama, drama prikazuje što ovi marinci rade, njihove složene privatne živote te životno važne odluke koje donose.

 

ALISA IZA OGLEDALA

Alisa se vraća u čaroban svijet Ispodzemlja, no zatiče Ludog Klobučara u užasnom stanju. Uz pomoć svojih prijatelja, Alisa mora putovati kroz vrijeme da spasi Klobučara i sudbinu Ispodzemlja iz zlih pandži Crvene Kraljice.

 

KAPETAN AMERIKA: GRAĐANSKI RAT

Marvelov „Kapetan Amerika: Građanski rat“ zatiče Stevea Rogersa na čelu novoosnovanog tima Osvetnika u njihovim trajnim naporima za očuvanje čovječanstva. Budući da mnogi ljudi strahuju od djela superheroja, vlada se odluči progurati Zakon o registraciji heroja koji ograničava njihove akcije. To izazove razdor između bivših saveznika: Kapetana Amerike i Iron Mana.

 

DEADPOOL

Utemeljen na najnekonvencionalnijem antijunaku „Marvel Comicsa“, „Deadpool“ je priča o bivšem operativcu specijalnih snaga i sadašnjem plaćeniku Wadeu Wilsonu, koji, nakon što je podvrgnut opasnom eksperimentu koji mu ubrza moć iscjeljivanja, prisvaja alter ego Deadpool. Naoružan novim sposobnostima i mračnim, izopačenim smislom za humor, Deadpool lovi čovjeka koji mu je gotovo uništio život.

 

EX MACHINA

Caleb, 26-godišnji programer izabran je da sudjeluje u neobičnom i fascinantnom eksperimentu u kojem mora komunicirati s prvom pravom umjetnom inteligencijom na svijetu, smještenom u tijelo lijepe djevojke robota.

 

PRIČA O HANKU WILLIAMSU

Priča o legendarnom country-western pjevaču Hanku Williamsu koji je u svom kratkom životu stvorio jedan od najvećih opusa u američkoj glazbi. Film bilježi njegov uspon do slave i njezin tragičan utjecaj na njegovo zdravlje i osobni život.

 

KUNG FU PANDA 3

Po se ponovo ujedinjuje sa svojim davno izgubljenim ocem Lijem te par putuje u tajno svetište pandi. Ondje moraju surađivati kako bi porazili novog neprijatelja: nadnaravnog negativca Kaija, koji jača kradući životnu silu drugih ratnika.

 

 

HBO2

 

              

 

 

ALVIN I VJEVERICE: VELIKA ALVINTURA

Kada Dave upozna Alvina, Simona i Theodorea sa svojom novom djevojkom Samanthom i njezinim nestašnim sinom Milesom, vjeverice se uspaniče pri pomisli da će je Dave zaprositi na putovanju u Miami i riješiti se njih…

 

KNJIGA O DŽUNGLI

Nakon što ga prijetnja tigra Shere Khana prisili da pobjegne iz džungle, ljudsko mladunče zvano Mowgli kreće na zadivljujuće putovanje samootkrivanja, vođen strogim mentorom, panterom Bagheerom, i slobodoumnim medvjedom Baloom.

 

SUTROZEMLJA: NOVI SVIJET

Vezani zajedničkom sudbinom, tinejdžerica puna znanstvene znatiželje i bivši dječak genij i izumitelj kreću na opasnu misiju kako bi otkrili tajne zagonetnog mjesta negdje u vremenu i prostoru poznatog samo kao Sutrozemlja.

 

10 CLOVERFIELD LANE

Nakon automobilske nesreće žena se probudi u bunkeru preživljavača. On tvrdi da ju je spasio od apokaliptičnog napada. No njegove sve sumnjivije radnje navešće je da posumnja u njegove motive i moraće pobjeći da otkrije istinu.

 

 

HBO3

 

        

 

PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE IZ ORIGINALNE HBO EUROPE PRODUKCIJE - LAGODAN ŽIVOT II

Obitelj Miklósi uživaće u luksuznom životu – ali u stvarnosti se služe raznim trikovima. Kad otac odluči okrenuti novi list, njihova se idila razori. Uskoro vidimo da svaki član obitelji ima različite ciljeve.


PREMIJERA SERIJE IZ ORIGINALNE HBO ASIA PRODUKCIJE – POLUSVIJETOVI

Smještena u Jakarti, serija POLUSVIJETOVI otkriva paralelni svijet krvožednih bića iz indonezijske mitologije zvanih demiti. Dolazak Dara, tajanstvenog nadnaravnog događaja, uzrokuje da se taj skriveni svijet otkrije.

 

PREMIJERA NOVIH EPIZODA SERIJE - NOS ZA ZLOČIN

Smještena u oronulu policijsku postaju na krivoj strani Manchestera, ova humoristična serija prati skupinu policajaca na prvoj liniji. Laboratoriji droge, palikuće, neonacisti i zloglasni ubojice svakidašnjica su za ovaj bliski tim.

 

SERIJA MLADI PAPA

Mladi papa priča je o početku pontifikata Pija XIII. Zvijezda serije je Jude Law u ulozi kompleksnog i konfliktnog Pija XIII., prvog američkog pape, a Diane Keaton je sestra Mary, američka redovnica koja živi u Vatikanu.

 

 

Cinemax

 

 

 

SUBURRA

Priča istražuje rimski svijet organiziranoga kriminala kroz priču o gangsteru znanom kao Samuraj. On želi luku u Ostiji pretvoriti u kockarsku oazu te dobiva zaštitu korumpiranog političara i moćnog kardinala.

 

TERMINATOR GENISYS

U ratu čovjeka protiv stroja vođa otpora John Connor šalje Kylea Reesea u 1984. da zaštiti njegovu mladu majku Saru Connor. No neočekivani događaji promijenili su prošlost i prijete budućnosti cijelog čovječanstva…

 

MAD MAX: SIN CITY

Dobro došli u Sin City. Ovaj grad pruža utočište grubijanima. Neki ga zovu mračnim... teškim. Neki ga zovu domom – korumpirani policajci, seksipilne dame, očajni osvetnici. Neki traže osvetu, drugi žude za iskupljenjem.


PREMIJERA NOVE SEZONE SERIJE – ASH PROTIV ZLIH MRTVACA II

Ash je lovac na čudovišta koji je zadnjih 30 godina proveo izbjegavajući odgovornost, zrelost i užase zlih mrtvaca. Kada zombi-kuga zaprijeti uništenjem ljudske vrste, Ash se mora suočiti s demonima – osobnim i doslovnim.

 

 

Cinemax2      

 

             

 

IŠČEKIVANJE

U velikim odajama jedne stare vile na Siciliji Anna provodi dane u samoći. Odjednom se pojavi Jeanne. Ona je djevojka Annina sina Giuseppea koji ju je pozvao. Anna nije ni znala da Jeanne postoji, a Giuseppe je odsutan…

 

SUKOB

Smještena u Kairu nedugo nakon što je egipatska vojska svrgnula s vlasti predsjednika Morsija, ova drama priča o revoluciji iz gledišta prosvjednika iz različitih političkih i društvenih pozadina zadržanih u policijskom vozilu.

 

SVJETSKA KINEMATOGRAFIJA: RAKOV KANON

Constanza pije pivo u jednoj praškoj pivnici, jedne ljetne noći 1968., kada unutra uđe violinist i počne svirati „Rakov kanon” za nju. To nije slučajno, ta muzika i ta violina imaju pozadinsku priču koja bi se mogla ticati nje…

 

KLASICI DANAŠNJICE: STALKER

Film prati trojicu muškaraca – Znanstvenika, Pisca i Stalkera – dok putuju kroz Zonu, tajanstveni i zabranjeni teritorij u ruskoj divljini, kako bi pronašli sobu, mjesto gdje se tajna nadanja ostvaruju.

 

Moja TV. Uvijek bolja i bogatija.

 

 

 

150000
zadovoljnih korisnika
211
tv kanala
54
radio stanice
1285
filmova u videoteci