Dopuna Ultra kredita

Moja TV je više od televizije.
Dopunite Ultra kredit putem TV prijemnika.

Moja TV Commerce usluga vam omogućava dopunu Ultra kredita putem TV aparata, odnosno IPTV usluge, bez napuštanja udobnosti vašeg doma.

Za svaku dopunu Ultra kredita neophodno je vaše odobrenje, odnosno unos moja TV PIN-a i ovaj način zaštite nije moguće isključiti.

Da biste dopunili Ultra kredit putem TV aparata, potrebno je da u izborniku usluge moja TV odaberete opciju "BH Telecom servisi" a zatim "Ultra dopuna" nakon čega se otvara forma za unos potrebnih podataka. U odgovarajuća polja unosite redom moja TV PIN, Ultra korisnički broj i iznos dopune, nakon čega potvrđujete transakciju klikom na tipku Potvrdi/OK.

Po izvršenoj dopuni Ultra korisnik dobija SMS obavijest koja sadrži informaciju o iznosu dopune i vašem nazivu kao pretplatnika koji je izvršio dopunu, a vama se na TV ekranu prikaže informacija o uspješnoj transakciji.

Pojedinačne dopune kredita mogu biti u proizvoljnim iznosima. Minimalan iznos dopune je 0,01 KM. Mjesečni limit iznosi 30 KM. Dopunjeni iznos se veže za vaš naziv/ID moja TV IPTV usluge.

U slučaju da kombinujete dopunjavanje i sa fiksnog/VoIP telefonskog broja i sa TV aparata, primjenjuje se jedinstven mjesečni limit od 30 KM, neovisno o raspodjeli dopunjavanja.

Korištenje Moja TV Commerce usluge možete u potpunosti zabraniti. Dovoljno je da pozovete naš Kontakt centar za podršku korisnicima ili odete do najbližeg prodajnog mjesta.

Uputstvo za korištenje usluge Moja TV Commerce možete pronaći ovdje.

150000
zadovoljnih korisnika
211
tv kanala
54
radio stanice
1285
filmova u videoteci